Beste schakelaars top 10

Op zoek naar de beste schakelaar? We hebben je gedekt. Onze lijst van de top 10 schakelaars is gebaseerd op echte recensies en beoordelingen van mensen zoals jij. We zullen het hebben over wat elke schakelaar zo geweldig maakt, en helpen je beslissen welke voor je geschikt is.

Je zult geen betere schakelaar vinden dan die in onze lijst. Het zijn allemaal geweldige producten die jouw leven gemakkelijker en productiever zullen maken. Dus leun achterover, ontspan, en laat ons je de beste van de beste tonen.

1.TP-Link TL-SG105E

De TP-Link TL-SG105E is een geweldige switch die je kan helpen jouw netwerkverkeer effectiever te beheren. Hij heeft vijf aansluitingen waarmee je vijf apparaten tegelijk kunt aansluiten.

Daarnaast heeft het drie functies die het een waardevol hulpmiddel maken voor het beheren van jouw netwerk. Ten eerste kun je met de mogelijkheid om prioriteit te geven aan belangrijk netwerkverkeer, ervoor zorgen dat jouw belangrijkste communicatie altijd voorrang krijgt op minder belangrijke.

Ten tweede, de mogelijkheid om jouw netwerk op te delen in 32 virtuele netwerken betekent dat je jouw netwerkomgeving kunt aanpassen aan jouw behoeften. Tot slot maken de eenvoudige montage mogelijkheden het eenvoudig om deze switch te plaatsen op de locatie die het beste bij je past.

Voordelen

 • Je kunt deze switch op een bureau of aan de muur installeren.
 • Gigabit Ethernet-verbindingen bieden tien keer de gegevensoverdrachtsnelheid van Fast Ethernet-verbindingen.

Nadelen

 • Omdat de switch geen Power over Ethernet heeft, kan hij geen aangesloten apparaten via de netwerkkabel van stroom voorzien.

2.TP-Link TL-SG108E

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare switch om jouw thuis- of kantoornetwerk mee te beheren, dan is de TP-Link TL-SG108E een goede optie. Dit apparaat heeft acht netwerkaansluitingen, waarmee je prioriteit kunt geven aan belangrijk netwerkverkeer, en het kan gemakkelijk onder een bureau of aan de muur worden gemonteerd. Bovendien kun je jouw netwerk met deze switch opdelen in 32 virtuele netwerken, waardoor het een ideale keuze is voor bedrijven of grotere woningen.

Voordelen

 • Deze switch kan aan de muur of onder een bureau worden gemonteerd.
 • Met Gigabit Ethernet-verbindingen kun je gegevens 10 keer sneller overbrengen dan met Fast Ethernet.

Nadelen

 • De switch beschikt niet over Power over Ethernet, dus je kunt geen apparatuur van stroom voorzien via de netwerkkabel.

3.Netgear GS105

De NETGEAR GS105 is een 5-poorts netwerk switch die snelheden tot 1Gbps kan bereiken. Het heeft ook een levenslange garantie, waardoor het een geweldige investering is voor jouw thuisnetwerk. Plus, het plug-and-play ontwerp betekent dat je meerdere apparaten kunt toevoegen zonder configuratie hoofdpijn.

Voordelen

 • De switch is eenvoudig te installeren en werkt met een breed scala aan besturingssystemen. Hij is compatibel met zowel Mac- als Windows-netwerken, zodat je een bestaand netwerk snel kunt ombouwen.
 • Om deze switch te monteren, plaats je hem op een bureau of hang je hem aan de muur.

Nadelen

 • Deze netwerkswitch kan worden aangepast aan jouw wensen.

4.Netgear GS108

De NETGEAR GS108 is een geweldige switch voor mensen die een 8-poorts netwerk nodig hebben. Het heeft een maximale snelheid van 1Gbps, en het is zeer eenvoudig in te stellen. Bovendien wordt hij geleverd met levenslange garantie, wat een geruststellende gedachte is.

Voordelen

 • De switch is eenvoudig aan te sluiten op een bestaand netwerk dankzij de plug-and-play functie.
 • Installeer deze schakelaar aan de muur of onder een bureau.

Nadelen

 • Deze netwerkschakelaar kan worden aangepast aan jouw behoeften.

5. Ubiquiti UniFi USW-FLEX-MINI

De Ubiquiti UniFi USW-FLEX-MINI is een compacte, aan de muur monteerbare netwerkswitch die in staat is om jouw thuis- of kantoornetwerk op te zetten. Hij biedt poort snelheden van 10 Gbps en kan worden gevoed door een AC-adapter of USB-C. Het beste deel? Je kunt er ook de instellingen van andere switches en UniFi access points in je netwerk mee aanpassen!

Voordelen

 • Deze switch kan aan de muur of onder je bureau geïnstalleerd worden.
 • Je gebruikt hetzelfde programma om een groot aantal van deze switches in een netwerk te bedienen.

Nadelen

 • Een plastic schakelaar is minder betrouwbaar dan een schakelaar met metalen behuizing.

6. UniFi USW-Flex-Mini Duo pack

Met het Ubiquiti UniFi USW-Flex-Mini Duo Pack voorzie je jouw huis of kantoor snel van extra netwerkpoorten. Dit pakket wordt geleverd met twee compacte switches en elk van hen heeft een stroombron: PoE of USB-C. Ook kun je de instellingen van andere switches en Ubiquiti access points in jouw netwerk aanpassen via de UniFi controller software of app.

Voordelen

 • Deze switches kunnen op de vloer of aan de muur worden geplaatst.
 • Je kunt dezelfde software gebruiken om meerdere van deze switches in hetzelfde netwerk te beheren.

Nadelen

 • Een plastic switch is minder duurzaam dan een switch met een metalen behuizing.

7. Ubiquiti UniFi Switch USW-Pro-24-POE Gen2

De Ubiquiti UniFi Switch Pro 24-POE Gen2 is een zakelijke switch die geschikt is voor middelgrote tot grote bedrijven. Hij beschikt over 24 netwerkaansluitingen, waarvan 16 PoE+ compatibel en 8 PoE++ compatibel zijn. Hij heeft ook 2 SFP+ poorten voor glasvezelaansluiting. Bovendien kan hij een Ubiquiti beveiligingscamera van stroom voorzien. De switch heeft een totaal PoE vermogen van 350W.

Voordelen

 • Deze switch heeft vier SFP+ slots, die plaats bieden aan maximaal twee glasvezelverbindingen.
 • Vanuit dezelfde interface kun je jouw UniFi switches en access points beheren.

Nadelen

 • Omdat deze switch specifieke bevestiging hardware vereist, wordt deze niet meegeleverd.

8. Linksys LGS105

Als je op zoek bent naar een switch die zowel gebruiksvriendelijk als energiezuinig is, zou de Linksys LGS105-EU een geweldige optie zijn. Hij heeft vijf netwerkaansluitingen, zodat je jouw netwerk gemakkelijk kunt uitbreiden, en hij is plug-and-play, zodat je hem niet zelf hoeft te configureren. Bovendien heeft hij een energiebesparende functie die helpt de elektriciteitsrekening te verlagen. Er is niets om niet van te houden!

Voordelen

 • De schakelaar is eenvoudig te installeren en wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om hem direct uit de doos aan te sluiten.
 • Monteer de schakelaar bij een bureau of aan de muur.

Nadelen

 • Deze netwerkswitch kan worden aangepast aan jouw behoeften.

9.HP 1820-24G-PoE+ (185W)

De HP 1820-24G-PoE+ (185W) switch is een krachtig netwerkapparaat voor middelgrote tot grote bedrijven. Het apparaat heeft 24 netwerkaansluitingen en 2 SFP-poorten die gebruikt kunnen worden voor glasvezelverbindingen, waarvan er 12 geschikt zijn voor Power over Ethernet.

De PoE-capaciteit van 185 watt betekent dat de switch in staat is om alle aangesloten apparaten van stroom te voorzien. 64 virtuele netwerken regelen de toegang tot verschillende delen van het netwerk. Zo kan bijvoorbeeld een afdeling in een bedrijf worden geïsoleerd van de andere afdelingen.

Voordelen

 • De POE+ switch heeft een handige aan/uit schakelaar en is ideaal voor gebruik met apparaten die meer stroom vragen.
 • Hij kan tot 64 virtuele netwerken (VLAN) aan.

Nadelen

 • Er worden geen kabels meegeleverd; zie onze pakketten voor meer opties.

10. QNAP QSW-1105-5T

De QNAP QSW-1105-5T is een NAS-switch met vijf 10/100/1000M ethernet poorten en een SFP-poort. Het is perfect voor kleine bedrijven die gegevens moeten delen tussen afdelingen of kantoren, of grote bedrijven die de hoogst mogelijke snelheden nodig hebben. De switch heeft een hogere netwerksnelheid van 2,5 Gbps en kan tot 64 virtuele netwerken (VLAN) aan. De switch is plug-and-play geïnstalleerd, wat betekent dat je binnen een paar minuten aan de slag kunt.

Voordelen

 • Aangezien de switch gebruiksvriendelijk is, kun je hem eenvoudig aansluiten op een bestaand netwerk.
 • Deze switch kan aan de muur of onder een bureau worden geïnstalleerd.

Nadelen

 • Je kunt deze switch niet configureren naar jouw persoonlijke behoeften.

Als je op zoek bent naar de beste switch voor jouw thuiskantoor of kelder, aarzel dan niet om contact op te nemen met Switch Connection. Ons team staat 24/7 klaar om alle vragen te beantwoorden over onze grote verscheidenheid aan schakelaars die in verschillende instellingen zullen werken.

Onze experts kunnen al jouw vragen beantwoorden over de verschillende soorten schakelaars, de specificaties die nodig zijn voor jouw huis, en indien nodig andere oplossingen bieden. Het is ons doel ervoor te zorgen dat je de juiste schakelaar voor jouw toepassing krijgt.

Yari Franken
Yari Franken

Bedankt voor het lezen van het door mij geschreven artikel, ik hoop dat al je vragen beantwoord zijn. Zit je nog met vragen? Of heb ik iets over het hoofd gezien? Aarzel niet om contact op te nemen met de klantenservice. We helpen je graag op weg!

Meer gidsen bekijken

Deel dit artikel:

Geen Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yari Franken
Yari Franken

Welkom op deze pagina, we hopen dat je gevonden hebt waar je naar op zoek was. Blijft je vraag onbeantwoord? Aarzel niet om een berichtje achter te laten in de opmerkingen sectie.

Inhoudsopgave

Populair onder onze klanten

Andere handige informatie:

HomeMenuWishlistNaar boven