Beste pro audio mixers top 4

Als je op zoek bent naar een pro audio mixer, hebben wij de beste pro audio mixers top 4. Je kunt onze top picks bekijken en zien wat ze bieden. Als je hulp nodig hebt bij je aankoopbeslissing of meer wilt horen over hoe deze werken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

We hebben de beste pro audio mixers top 4. Je kunt kijken naar onze top picks en wat ze te bieden hebben. Als je hulp nodig heeft bij jouw aankoopbeslissing of meer wilt horen over hoe deze werken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Bekijk onze reviews over de beste pro audio mixers top 4 en zie welke voor jou geschikt is! Klik nu op deze advertentie en vindt vandaag nog jouw perfecte match!

1. Rodecaster Pro

De Rodecaster Pro is een complete podcast productiestudio met 4 microfooningangen, 48V fantoomvoeding, een audio-interface voor bewerking op de computer, en acht drumpads om je podcasts te personaliseren.

Voordelen

  • Met de meegeleverde software kun je opnames maken op een microSD-kaart of je computer.
  • Met de 8 ritme pads kun je met één druk op de knop een geluidseffect of jingle toevoegen.

Nadelen

  • Er is geen microfoon op dit podcast station.

2. Soundcraft UI-12

De Soundcraft UI-12 is een complete podcast productiestudio met 3 effectprocessoren, 8 analoge ingangen, en 3 USB-ingangen. Je kunt kiezen welk apparaat je wilt gebruiken om de Ui-12 te bedienen met je smartphone, tablet of computer.

De mixer heeft een Hi-Z schakelaar op 2 van zijn analoge ingangen, zodat je muziek rechtstreeks van een USB-opslagapparaat kunt afspelen om het publiek tijdens een pauze te vermaken. Hij bevat ook 8 ritme pads voor het personaliseren van podcasts met geluidseffecten of jingles met een druk op de knop.

Voordelen

10 bedieningsapparaten kunnen tegelijkertijd via WiFi aan de mixer worden gekoppeld.

U kunt het geluid van een gitaar of basgitaar opvangen dankzij de twee hi-Z inputs.

Nadelen

De mixer heeft geen fysieke knoppen, maar je kunt hem wel bedienen via een app of software.

3. Soundcraft Ui24R

De Soundcraft Ui24R wordt bediend met een app of software, maar je kunt tracks mixen terwijl je op het podium staat of omringd bent door je publiek. De digitale multi-track mixer zorgt voor heldere opnamen omdat ze gebruik maken van Struder voorversterkers die zorgen voor geluid van hoge kwaliteit.

Als er te veel bas is, kun je die aanpassen met de DBX-compressor, zodat hij niet vervormt als hij op luider volume wordt afgespeeld. Dit toestel wordt geleverd met 8 ritme pads, zodat je bij het opnemen van podcasts gemakkelijk effecten of jingles kunt toevoegen zonder dat je achteraf nog iets op je computer moet bewerken.

Voordelen

  • Met een smartphone, tablet of pc kun je de mixer via wifi bedienen.
  • Met de DBX-compressor kun je de dynamiek van je track analyseren en in balans brengen.

Nadelen

  • Je moet de handleiding downloaden, aangezien deze niet in de doos zit.

4. AVerMedia Live Streamer NEXUS AX310

AVerMedia is een bedrijf dat al jaren professionele geluidsapparatuur produceert voor studio’s en live optredens. De AVerMedia Live Streamer NEXUS AX310 is een audio mixer, die 6 sporen audio bevat met een volledig instelbaar bedieningspaneel.

Hij beschikt ook over Dual Mix, wat betekent dat je geluidsniveaus gescheiden kunt houden van je publiek. Hij wordt geleverd met de Nexus-app, zodat je volledige controle hebt op afstand via wifi vanaf een smartphone of computer.

Voordelen

  • Je kunt jouw smartphone gebruiken om de mixer te bedienen via de Nexus-app.
  • Je kunt de touchscreen functies bedienen terwijl je speelt.

Nadelen

  • Om het maximale uit je apparaat te halen, heb je de Nexus-software nodig.

Ben je op zoek naar de beste pro audio mixer? Het kan een uitdaging zijn om een kwalitatief, betrouwbaar model te vinden dat alle functies heeft die je nodig hebt. Het goede nieuws is dat er tal van goede opties zijn, dus het is gewoon een kwestie van weten welk type mixer het beste zal werken voor jouw behoeften en budget.

Om deze beslissing voor je gemakkelijker te maken, hebben we een overzicht gemaakt van enkele van onze favoriete modellen in elke prijsklasse, samen met de voor- en nadelen om te overwegen welke het beste bij jouw situatie past. We hopen dat deze informatie je helpt!

Yari Franken
Yari Franken

Bedankt voor het lezen van het door mij geschreven artikel, ik hoop dat al je vragen beantwoord zijn. Zit je nog met vragen? Of heb ik iets over het hoofd gezien? Aarzel niet om contact op te nemen met de klantenservice. We helpen je graag op weg!

Meer gidsen bekijken

Deel dit artikel:

Geen Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yari Franken
Yari Franken

Welkom op deze pagina, we hopen dat je gevonden hebt waar je naar op zoek was. Blijft je vraag onbeantwoord? Aarzel niet om een berichtje achter te laten in de opmerkingen sectie.

Inhoudsopgave

Populair onder onze klanten

Andere handige informatie:

HomeMenuWishlistNaar boven