Beste fitnessbanken top 10

Ben je op zoek naar de beste fitnessbank? Leer meer over dit onderwerp om een uitgebreide gids te krijgen van de top 10 beste fitnessbanken die vandaag op de markt zijn.

De beste manier om jouw vooruitgang te meten is door gebruik te maken van een bankje. Een goede bank zal je toelaten om verschillende oefeningen zoals pull-ups of dips uit te voeren terwijl je tegelijkertijd aan jouw core werkt. Als je niet zeker weet hoe je moet kiezen, lees dan verder en ontdek wat de kwaliteiten zijn van een goede bank!

1. Tunturi WB50 Mid Width Weight Bench

De Tunturi WB50 Mid Width Weight Bench is een geweldige bank voor degenen die op zoek zijn naar wat variatie in hun been en arm workouts. De bank heeft zes verstelbare posities voor de rugleuning, waardoor het comfortabel is voor mensen van alle maten.

Bovendien kan de hoogte van de halterrekken worden aangepast, zodat gebruikers squats en andere been oefeningen kunnen uitvoeren. De arm curl functie stelt gebruikers ook in staat om hun armspieren te trainen met een barbell of dumbells. Tot slot biedt de leg curl veel variatie op het gebied van beenoefeningen.

Voordelen

– De halterbank heeft ook een leg curl, waardoor een breed scala aan beenoefeningen mogelijk is.

– Doordat de haltersteun in hoogte verstelbaar is, is het mogelijk om te squatten.

– De halterbank heeft ook een arm curl, waarmee je naast de haltersteun ook jouw borst- en armspieren traint.

Nadelen

– De halterstang en halterschijven zijn niet inbegrepen in de set.

2. Tunturi FB80 Flat Bench

De Tunturi FB80 Flat Bench is een bank met drie verschillende doeleinden. Om te beginnen is hij geweldig voor het doen van rug oefeningen. Hij heeft ook beenrollen die extra stabiliteit bieden tijdens arm- of schouder oefeningen. En dankzij het inklapbare ontwerp kun je deze bank in een hoek zetten als je hem niet gebruikt.

De Tunturi FB80 Flat Bench is ontworpen om gebruikt te worden door mensen van elke leeftijd en fitness niveau, waardoor hij perfect is voor iedereen die in vorm wil komen!

Voordelen

– De fitnessbank heeft beenrollen voor extra stabiliteit tijdens het trainen.

– Omdat hij opvouwbaar is, kan de fitnessbank gemakkelijk worden opgeborgen.

– De achterkant van de bank kan worden opgeklapt, zodat je er gemakkelijk buikspieroefeningen mee kunt doen.

Nadelen

– De rugleuning is vast, daarom is er niet veel ruimte om jouw workouts aan te passen.

3. Tunturi UB20 Utility Bench

De Tunturi UB20 Utility Bench is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige bank die zowel voor incline- als decline-training kan worden gebruikt. De bank heeft 7 verschillende rugleuning posities, zodat je de perfecte hoek voor jouw training kunt vinden.

Bovendien is de bank voorzien van beenrollen om je te helpen bij het uitvoeren van buikspieroefeningen. Als je klaar bent met trainen, klap je de bank eenvoudig in en zet je hem in een hoek.

Voordelen

– De rugleuning van dit toestel kan in zeven verschillende posities worden gezet.

– Beenrollen zijn opgenomen in de buikspieroefeningen van deze workout.

– Het toestel is inklapbaar, zodat het niet veel plaats inneemt wanneer je het niet gebruikt.

Nadelen

– Omdat de trainingsbank knierollen mist, heb je veel minder alternatieven.

4. Tunturi WB20 Basic Weight Bench

De Tunturi WB20 Basic Weight Bench is een bankje met twee standen dat gebruikt kan worden voor buikspieroefeningen. Je kunt ook de voetsteun veranderen om extra steun te bieden tijdens jouw workouts.

De dipsteunen bovenop de halterrekken maken het gemakkelijk om de dip oefening uit te voeren wanneer je klaar bent. De opvouwbare bank kan na gebruik eenvoudig worden opgeborgen omdat hij compatibel is.

Voordelen

– De halterbank heeft een dip station, zodat je jouw borst-, schouder- en armspieren kunt trainen, naast de haltersteunen.

– De gewichtenbank heeft ook een verstelbare voetsteun voor extra steun tijdens het uitvoeren van buikspieroefeningen.

– De bank is draagbaar en kan worden opgevouwen voor opslag.

Nadelen

– Been oefeningen zijn niet mogelijk op het bankje omdat het geen beensteunen heeft.

5. Tunturi CT80 Core trainer

Voor iedereen die zich wil richten op zijn rug- en buikspieren is het Tunturi CT80 Core trainingstoestel een uitstekend fitnessbank. Met de buikspierplank en een schuine bank kun je gemakkelijk oefeningen verwisselen. Het wordt ook geleverd met beenrollen voor extra stabiliteit tijdens het trainen, evenals een verscheidenheid aan keuzemogelijkheden. Het kan worden opgevouwen na gebruik en weggestopt in de hoek van de woonruimte voor minimale ruimte inname!

De Tunturi CT80 Core Trainer is een uitstekende manier om je te concentreren op jouw rug- en buikspieren. Hij bevat een hellende bank en een buikspierplank, waardoor het eenvoudig is om van oefening te veranderen. Hij wordt ook geleverd met beenrollen voor meer stabiliteit tijdens het trainen, evenals verschillende alternatieven. Na gebruik kan hij worden opgevouwen en opgeborgen in de hoek van de woonkamer voor de kleinste ruimte!

Voordelen

– De beenrollen geven je meer stabiliteit tijdens de activiteit.

– De fitnessbank is eenvoudig op te bergen omdat hij opvouwbaar is.

– De buikspierplank en schuine bank op de fitnessbank maken een brede waaier aan trainingen mogelijk.

Nadelen

– Er is geen extra variatie in ab-oefeningen aangezien de bank een vlakke component mist.

6. Tunturi UB60 Utility Bench

De Tunturi UB60 Utility Bench is het perfecte apparaat voor iedereen die zijn boven- en onderlichaam wil trainen. De rugleuning heeft 6 verstelbare posities, zodat je precies de juiste positie voor je workout kunt vinden.

De bank bevat ook verlengstukken voor je benen, zodat je ook jouw benen kunt trainen. Hij is voorzien van knie rollers en beenrollen die je stabiel houden tijdens het trainen. Tot slot kun je gebruikte halterschijven gemakkelijk opbergen door ze op de pin aan de bovenkant van de bank te schuiven.

Voordelen

– De rugleuning is zowel in hellingshoek als in hellingsgraad verstelbaar, zodat je een breed scala aan oefeningen kunt uitvoeren.

– Omdat de bank beenrollen heeft, kan hij ook voor buikspieroefeningen worden gebruikt.

– Omdat de trainingsbank een beenverlenging optie heeft, kun je tegelijkertijd jouw boven- en onderlichaam trainen.

Nadelen

– Voor beenoefeningen mist de trainingsbank handgrepen voor ondersteuning.

7. Tunturi UB80 Utility Bench

De Tunturi UB80 Utility Bench is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een kwaliteitsbank om thuis te gebruiken. Hij heeft vier verstelbare posities, zodat je jouw training kunt aanpassen om verschillende spieren aan te pakken. De bank wordt ook geleverd met knie- en beenrollen om jezelf te stabiliseren tijdens je workout. En als je klaar bent, kun je de bank inklappen en gemakkelijk opbergen.

Voordelen

– Door de beenrollen is het ook mogelijk om buikspieroefeningen op de bank uit te voeren.

– Deze trainingsbank heeft ook knierollen om je te helpen jouw evenwicht te bewaren tijdens jouw activiteit.

– De rugleuning van de bank kan op verschillende manieren omhoog of omlaag worden gebracht, waardoor een breed scala aan activiteiten mogelijk is.

Nadelen

– De afwezigheid van wielen op de trainingsbank maakt hem moeilijker te verplaatsen.

8. Tunturi UB40 Utility Bench

De Tunturi UB40 Utility Bench is perfect om eenvoudig je bovenlichaam te trainen. Met zijn verstelbare rugleuning en zitting kun je elke oefening aanpassen aan jouw behoeften. Of je nu jouw borst of rug traint, met deze bank zit je altijd goed.

Voordelen

– Je kunt ook de zitting van de bank verstellen, zodat je gemakkelijk van positie kunt veranderen.

– De rugleuning van deze bank kan zowel hellend als dalend worden ingesteld, zodat je een breed scala aan oefeningen kunt uitvoeren.

Nadelen

– Omdat de oefenbank been- en knierollen mist, zul je niet zoveel soorten oefeningen kunnen doen.

9. Tunturi FB20 Flat Bench

Als je op zoek bent naar een kwaliteits fitnessbank om je bovenlichaam en core te helpen versterken, is de Tunturi FB20 Flat Bench een geweldige optie. Deze bank kan worden gebruikt voor arm-, schouder-, rug-, of buikspieroefeningen. Hij heeft ook een opbergruimte onder de bank voor dumbbells. Dus als je op zoek bent naar een all-in-one fitnessbank die je kan helpen jouw fitnessdoelen te bereiken, dan is de Tunturi FB20 Flat Bench een goede keuze.

Voordelen

– Met een vlakke bank kun je gemakkelijk jouw bovenlichaam en kern spieren trainen.

– De fitnessbank heeft een opslagruimte voor halters, zodat je tijdens jouw training snel van gewicht kunt wisselen.

Nadelen

– Omdat de bank niet verstelbaar is, is er niet veel variatie in workouts.

10. Tunturi WB40 Compact Width Weight Bench

De Tunturi WB40 Compact Width Weight Bench is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een veelzijdige bank die kan worden aangepast aan hun behoeften. De bank heeft vier verschillende posities voor de rugleuning, en het wordt ook geleverd met een arm curl en leg curl bevestiging, waardoor je een verscheidenheid aan oefeningen kunt uitvoeren.

Voordelen

– De gewichtenbank heeft ook een leg curl bevestiging, waarmee je verschillende beenoefeningen kunt doen.

– De rugleuning kan in vier verschillende hoeken worden gezet, zodat je verschillende oefeningen kunt uitvoeren.

– De weerstand van de halterbank is geschikt voor haltertraining, en de bank heeft een arm curl voor borst- en armspieren.

Nadelen

– De halterbank heeft geen losse haltersteunen, dus beenoefeningen zoals de squat zijn niet mogelijk.

Als je op zoek bent naar een kwaliteits fitnessbank, hopen we dat onze lijst van de top 10 beste fitnessbanken je heeft geholpen bij het beperken van jouw opties. Van verstelbare gewicht banken tot multi-exercise platforms, er is hier iets voor iedereen en elk budget. Of je nu weerstandstraining of eenvoudige versterkende oefeningen nodig hebt, deze producten zijn perfect om je te helpen vinden waar je naar op zoek bent.

Yari Franken
Yari Franken

Bedankt voor het lezen van het door mij geschreven artikel, ik hoop dat al je vragen beantwoord zijn. Zit je nog met vragen? Of heb ik iets over het hoofd gezien? Aarzel niet om contact op te nemen met de klantenservice. We helpen je graag op weg!

Meer gidsen bekijken

Deel dit artikel:

Geen Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yari Franken
Yari Franken

Welkom op deze pagina, we hopen dat je gevonden hebt waar je naar op zoek was. Blijft je vraag onbeantwoord? Aarzel niet om een berichtje achter te laten in de opmerkingen sectie.

Inhoudsopgave

Populair onder onze klanten

Andere handige informatie:

HomeMenuWishlistNaar boven