Beste elliptische toestellen top 9

Veel mensen zijn op zoek naar de beste elliptische toestellen. We weten allemaal dat fitness belangrijk is om een gezonde levensstijl te behouden, maar veel mensen hebben geen tijd om naar de sportschool te gaan of ze willen iets in huis hebben dat hen kan voorzien in hun trainingsbehoeften.

Met zoveel verschillende merken en modellen is het misschien moeilijk om er een te kiezen die voor je geschikt is. We hebben wat onderzoek gedaan om te bepalen wat anderen vonden van de top 10 beste elliptische machines, wat je kan helpen jouw opties te beperken.

1. Tunturi FitCross 50i Achter

De Tunturi FitCross 50i Rear elliptische trainer is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een machine die kort van lengte is, maar toch veel functies biedt. Met zijn 20 vooringestelde programma’s, transportwieltjes en tablet bevestiging biedt deze elliptische trainer alles wat je nodig hebt om vanuit het comfort van jouw eigen huis een geweldige workout te krijgen. Bovendien kun je met de app digitale routes volgen, jouw vorderingen opslaan en na verloop van tijd jouw vorderingen bijhouden.

Voordelen

 • Doordat de elliptical 32 weerstandsniveaus heeft, is jouw workout intens genoeg.
 • Je kunt de elliptical tot wel vier uur per dag gebruiken dankzij de high-end constructie.
 • U kunt de iConsole+ of Tunturi Routes app gebruiken om de elliptical aan te sluiten en zo jouw trainings keuzes te verbeteren.

Nadelen

 • Er zijn minstens twee personen nodig om dit toestel in elkaar te zetten.
 • Omdat de elliptical niet opvouwbaar is, neemt hij meer ruimte in wanneer hij wordt opgeborgen.

2. VirtuFit iConsole Total Fit Ergometer

Als je op zoek bent naar een elliptische die je zal blijven vermaken en bezighouden, kijk dan niet verder dan de VirtuFit iConsole Total Fit Ergometer. Dit toestel heeft alle functies die je nodig heeft om gemotiveerd te blijven tijdens het trainen. En met zijn tablethouder is het gemakkelijk om jouw trainingsgegevens bij te houden op deze machine.

En met 24 programma’s, waarvan er 4 jouw hartslag gebruiken, zijn er genoeg opties om uit te kiezen! Je kunt ook zien hoeveel calorieën je hebt verbrand dankzij het LCD-scherm van deze machine, want het toont jouw snelheid en het aantal verbrande calorieën, evenals andere dingen zoals watts. Maar dat is nog niet alles; als je nog meer motivatie nodig hebt, kun je de voetsteunen verstellen.

Voordelen

 • LCD scherm toont o.a. je snelheid en het aantal verbrande calorieën.
 • 24 trainingsprogramma’s, waarvan 4 op basis van je hartslag.
 • Ergometer Functie toont het wattage van jouw bewegingen op het scherm, zodat je kunt trainen op basis van jouw kracht.

Nadelen

 • Neemt een beetje ruimte in wanneer opgeborgen

3. Kettler Nova P

Sommige mensen houden ervan om thuis te trainen, en de Kettler Nova P is perfect voor die personen. Deze elliptische machine heeft een gestroomlijnd ontwerp dat in elke kamer van jouw huis goed zal staan, en het beschikt over gebruikersprofielen zodat je jouw voortgang kunt bijhouden, evenals 12 vooraf ingestelde programma’s.

De 16 weerstandsniveaus zorgen ervoor dat dit toestel niet te gemakkelijk of te moeilijk is; je kunt het gemakkelijk aanpassen, afhankelijk van hoeveel inspanning je in jouw workout wilt steken. En alsof dit alles nog niet genoeg is, houdt het ingebouwde scherm alles bij, van verbrande calorieën tot hartslag tijdens jouw workout!

Voordelen

 • Met de ingebouwde hartslagsensor kun je in hartslagzones trainen om jouw unieke fitnessdoelen sneller te bereiken.
 • Met de transportwieltjes kun je de elliptical na gebruik gemakkelijk wegrollen.
 • Doordat de elliptische 16 weerstandsniveaus heeft, word je tot het uiterste gedreven tijdens jouw training.

Nadelen

 • Er zijn geen extra training alternatieven of inzicht in je resultaten beschikbaar via een app.

4. Bowflex Max Trainer M6i

De Bowflex Max Trainer M6i is een elliptische crosstrainer die is ontworpen om zowel je boven- als onderlichaam te trainen. Hij biedt 16 weerstandsniveaus, 6 vooraf ingestelde programma’s en de mogelijkheid om 2 gebruikersprofielen op te slaan.

Dankzij de stairclimber-beweging kun je dit toestel gebruiken voor cardiotraining of gewoon een beetje cardio terwijl je tegelijkertijd aan jouw benen werkt. Je kunt ook jouw doelen bijhouden met de Max Trainer App! Dit toestel zorgt voor een all-inclusive training in één compact pakket!

Voordelen

 • Met een stairclimber crosstrainer kun je harder werken dan op een gewone crosstrainer omdat het heuvel klimmen simuleert.
 • Voor meer workout routines verbind je de console met de Max Trainer app op jouw smartphone of tablet.
 • De machine houdt de unieke gegevens en training keuzes bij voor twee gebruikers.

Nadelen

 • De luchtweerstand van het apparaat veroorzaakt veel lawaai.

5. VirtuFit CTR 1.2i

De VirtuFit CTR 1.2i is een compacte elliptische machine die niet veel ruimte inneemt en gemakkelijk aan de kant kan worden gezet. Het heeft veel functies, waaronder de mogelijkheid om verbinding te maken met de mobiele app FitShow om interactieve workouts te doen, evenals voorgeïnstalleerde trainingsprogramma’s.

Het display van de CTR 1.2i geeft ook jouw vorderingen weer, zodat je jouw workouts kunt bijhouden. Plus, gebruik de tablethouder voor een ontspannen workout met een leuke film!

Voordelen

 • Met 21 voorgeprogrammeerde training routines kun je er altijd een kiezen die bij jouw vaardigheid en doelstelling past.
 • U kunt bepaalde trainingsdoelen sneller bereiken met de ingebouwde hartslagmeter door hartslagzones te gebruiken om in te trainen.
 • Voor meer trainings keuzes kun je de elliptical verbinden met de Fitshow app.

Nadelen

 • Dit artikel vereist minstens twee personen om in elkaar te zetten door zijn complexiteit.
 • De elliptical is niet opvouwbaar, dus hij neemt meer ruimte in beslag wanneer hij wordt opgeborgen.

6. VirtuFit FDR 2.0i Ergometer Elliptical

De VirtuFit FDR 2.0i Ergometer Elliptical is de perfecte machine voor iedereen die thuis in vorm wil komen, gewicht wil verliezen en zich beter wil voelen over zijn fysieke gezondheid. De elliptische heeft 21 programma’s, 16 weerstandsniveaus en 5 hellings opties, zodat je de perfecte workout routine voor jouw behoeften kunt vinden.

U zult ook blij zijn dat dit apparaat wordt geleverd met een fitness-app waarmee je jouw vorderingen kunt bijhouden en doelen kunt stellen om ervoor te zorgen dat je op koers blijft! Of het nu gaat om een snelle workout of een langdurige verbintenis om fit te worden, er zijn tal van functies inbegrepen op dit apparaat dat het elke cent waard maakt!

Voordelen

 • De Fitshow-app kan ook worden gebruikt om de elliptische machine aan jouw account te koppelen.
 • Met de ingebouwde hartslagmeter van het toestel kun je zich tijdens jouw oefeningen concentreren op specifieke hartslag bereiken.
 • Doordat het vliegwiel aan de voorkant zit, voelt de trapbeweging vloeiender en natuurlijker aan.

Nadelen

 • De elliptische trap is niet inklapbaar, dus neemt hij meer ruimte in beslag als je hem opbergt.

7. Bowflex Max Trainer M3

De Bowflex Max Trainer M3 is een geweldige elliptical voor mensen die meer calorieën willen verbranden in minder tijd. De machine is gebaseerd op het interval principe, wat betekent dat je snel wisselt tussen verschillende weerstandsniveaus. En omdat de workouts slechts 14 minuten duren, kun je ze gemakkelijk in jouw drukke schema inpassen.

Bovendien wordt de Max Trainer M3 geleverd met 8 verschillende weerstandsniveaus, zodat je de perfecte workout voor jouw fitnessniveau kunt vinden. Je kunt ook jouw resultaten bijhouden en online workouts volgen met de Max Trainer app.

Voordelen

 • Je kunt de elliptical tot wel zes uur per dag gebruiken, dankzij de hoge bouwkwaliteit.
 • Verbind de elliptical met de Max Trainer app om toegang te krijgen tot een breder scala aan oefeningen.
 • Met een trap klimmer zul je meer workouts uitvoeren dan met een gewone elliptische, aangezien het moeilijker is om trappen te beklimmen.

Nadelen

 • Om hem te gebruiken, heb je minstens twee personen nodig.
 • De elliptische heeft slechts twee trainingsprogramma’s, waardoor jouw trainingsmogelijkheden zeer beperkt zijn.

8. Virtufit CTR 1.0

Als je op zoek bent naar de beste elliptische om te kopen, dan is er geen noodzaak om verder te zoeken. De Virtufit CTR 1.0 heeft alle functies die je zich maar kunt wensen in een elliptische en het zal je helpen jouw fitness doelen zeer gemakkelijk te bereiken. Dit toestel is kleiner dan een standaard elliptische, waardoor het voor mensen met kleine huizen of appartementen gemakkelijker is om ruimte te vinden voor dit toestel.

Het heeft ook lage pedalen, dus als iemand een blessurevrije workout nodig heeft, kan hij die op dit toestel krijgen zonder zich zorgen te maken over pijn. Aan het begin van jouw workout kun je zelf de moeilijkheidsgraad kiezen, zodat je gemakkelijk kunt trainen op een manier die het beste bij jouw capaciteiten past! Al met al heeft dit toestel 8 weerstandsniveaus.

Voordelen

 • Doordat de elliptical acht weerstandsniveaus heeft, zal jouw workout voldoende zwaar zijn.
 • De transportwieltjes maken het eenvoudig om de elliptical na gebruik weg te rollen.
 • Je kunt trainen in hartslagzones om sneller bepaalde fitnessdoelen te bereiken met de geïntegreerde hartslagsensor.

Nadelen

 • Er zijn minstens twee personen nodig om dit toestel in elkaar te zetten, omdat het zo ingewikkeld is.
 • Omdat de elliptical niet over voorgeprogrammeerde training routines beschikt, moet je altijd jouw training zelf samenstellen.

9. Bowflex Max Trainer M8i

De Bowflex Max Trainer M8i is een trap klimmer met speciale high-intensity interval trainingsprogramma’s. Het grote scherm is zo geplaatst dat je een beter zicht hebt op je vorderingen tijdens het trainen.

U kunt een workout samenstellen met een van de 20 weerstandsniveaus of kiezen uit een van de 6 vooraf ingestelde programma’s. Voor meer trainingsmogelijkheden verbind je jouw smartphone of tablet via Bluetooth met de Max Trainer app. De Bowflex Max Trainer M8i is perfect voor diegenen die een betaalbare en effectieve manier willen om fit te blijven!

Voordelen

 • Dit is waar de H.I.I.T (high-intensity interval training) modus van pas komt. Dankzij deze optie kun je in een korte tijd zeer intensief trainen.
 • Voor extra workouts verbindt je de elliptische trap met de Max Trainer app.
 • Met een trap klimmer doe je meer oefeningen dan met een gewone elliptische, omdat je een trap klimmende beweging maakt en een zwaardere trainingssessie onderneemt.

Nadelen

 • Door de moeilijkheidsgraad zijn er minstens twee personen nodig om dit toestel in elkaar te zetten.
 • Het is moeilijk om een elliptische toestel op te bergen aangezien het niet opvouwbaar is.

Bij het zoeken naar de beste elliptische, is het belangrijk om te overwegen wat je zoekt in

een toestel. Sommige mensen geven de voorkeur aan een toestel met vooraf ingestelde trainingsprogramma’s, terwijl anderen misschien een toestel met meer weerstandsniveaus willen.

Het is ook belangrijk om na te denken over hoe gemakkelijk het toestel te monteren is en of het al dan niet opvouwbaar is om op te bergen.

Met zoveel verschillende opties op de markt, kan het moeilijk zijn om te beslissen welke elliptische machine voor je geschikt is. Daarom hebben we deze lijst met de top 10 beste elliptische toestellen samengesteld – zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen voordat je jouw volgende fitnessapparaat aanschaft!

Yari Franken
Yari Franken

Bedankt voor het lezen van het door mij geschreven artikel, ik hoop dat al je vragen beantwoord zijn. Zit je nog met vragen? Of heb ik iets over het hoofd gezien? Aarzel niet om contact op te nemen met de klantenservice. We helpen je graag op weg!

Meer gidsen bekijken

Deel dit artikel:

Geen Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yari Franken
Yari Franken

Welkom op deze pagina, we hopen dat je gevonden hebt waar je naar op zoek was. Blijft je vraag onbeantwoord? Aarzel niet om een berichtje achter te laten in de opmerkingen sectie.

Inhoudsopgave

Populair onder onze klanten

Andere handige informatie:

HomeMenuWishlistNaar boven