Beste desktops top 10

Heeft u een nieuwe desktop nodig? Als u in de markt bent om een nieuwe computer te kopen, moet u weten naar wat voor functies u moet zoeken. Op die manier zult u, wanneer u eindelijk de tijd en het geld neemt om in een computer te investeren, blij zijn met uw aankoop. En als het kan, zorg er dan voor dat hij ook goede recensies van andere klanten heeft!

In dit bericht zullen we laten zien wat sommige mensen denken dat de beste desktops top 10 op de markt zijn op dit moment. We hebben informatie over hen opgenomen, zodat wanneer u rond gaat shoppen voor uw perfecte computer, ze op zijn minst op uw radar zullen staan – ook al was er misschien geen plaats op onze lijst van favorieten. Hopelijk is dit nuttig!

1. Acer Aspire XC-1660 I5410

De Acer Aspire XC-1660 I5410 is een desktopcomputer met een Intel Core i5-processor en 8 GB RAM, zodat je kunt multitasken zonder dat je computer trager wordt. De SSD-schijf van 256 GB start het apparaat in 15 seconden op, terwijl de harde schijf van 1 TB genoeg capaciteit heeft voor duizenden bestanden, foto’s en uren aan films. Het kleine formaat zorgt ervoor dat hij altijd een thuis heeft op uw bureau.

Voordelen

 • Met 1256 GB hebt u meer dan genoeg ruimte voor al uw bestanden en gegevens.
 • Deze desktop heeft meer USB-poorten dan vergelijkbare desktops, zodat u meer randapparatuur kunt aansluiten, zoals een muis, toetsenbord of USB-flashstation.
 • Je kunt multitasken met lichte toepassingen zoals Microsoft Office op een pc met een Intel Core i5-processor en 8GB RAM.

Nadelen

 • Hij beschikt niet over een DVD-speler om CD’s en DVD’s af te spelen.
 • Als u vaak foto’s of films bewerkt, is een met Intel Core i7 uitgeruste desktop een must.

2. HP Slim S01-pF1001nd

De HP Slim S01-pF1001nd is een geweldige desktop voor iedereen die op zoek is naar een krachtige machine die niet veel ruimte inneemt. Dankzij de Intel Core i5 processor en 8GB RAM kun je programma’s als Adobe Photoshop probleemloos draaien.

De 512 GB SSD start uw programma’s en vensters ook in slechts een paar seconden op. U kunt al uw randapparatuur gemakkelijk aansluiten op een van de 8 USB-A poorten, en deze desktop is slechts 9,5 breed, dus hij past gemakkelijk op of onder uw bureau.

Voordelen

 • Deze desktop heeft meer USB-poorten dan vergelijkbare modellen, zodat u extra randapparatuur kunt aansluiten, zoals een muis, toetsenbord of USB-flashstation.
 • Dankzij het kleine formaat van deze desktop kunt u hem vrijwel overal neerzetten.
 • Met een Intel Core i5 CPU en 8 GB RAM kunt u lichte toepassingen uitvoeren, zoals Microsoft Office.

Nadelen

 • Dit model heeft geen dvd-speler om cd’s of dvd’s af te spelen.
 • Als u veel foto’s of video’s wilt bewerken, is een all-in-one computer met ten minste een Intel Core i7- of AMD Ryzen 7-processor aan te raden.

3. Apple Mac Mini (2020) 16 GB/512 GB Apple M1-chip

De 2020 Apple Mac Mini is een krachtige machine die aan al je creatieve wensen voldoet. Met de Apple Mac Mini (2020) 16 GB/512 GB Apple M1-chip kun je multitasken met veeleisende programma’s zoals Adobe Photoshop zonder enige vertraging of achterstand.

Dankzij de nieuwe M1-chip werkt dit model soepel en efficiënt – hardware en software zijn beter op elkaar afgestemd voor optimale prestaties. Dit model heeft 16 GB RAM, zodat het moeiteloos meerdere veeleisende programma’s tegelijk kan uitvoeren. Zijn compacte formaat zorgt ervoor dat hij in elke ruimte in uw huis of kantoor past, maar biedt voldoende kracht om alles aan te kunnen waar u hem voor nodig hebt!

Voordelen

Met 16 GB RAM kunt u snel een grote foto of videobestanden wijzigen terwijl andere programma’s op de achtergrond actief zijn.

Door zijn kleine formaat kunt u deze Mac Mini gemakkelijk overal plaatsen.

U kunt ingewikkelde programma’s gebruiken zoals Adobe Photoshop dankzij de Apple M1 chip.

Nadelen

Hij wordt niet geleverd met een DVD-speler voor het afspelen van CD’s en DVD’s.

Er wordt geen toetsenbord of muis meegeleverd.

4. Lenovo IdeaCentre 5 14IOB6 90RJ003LMH

Het Lenovo IdeaCentre 5 14IOB6 90RJ003LMH is een compacte desktop waarmee je zelfs de meest veeleisende taken kunt uitvoeren. Gebruik hem om e-mails te versturen en al uw rapporten te schrijven. U kunt ook uw vakantiefoto’s op de desktop bewerken.

Wanneer u veel programma’s tegelijk uitvoert, zorgt het RAM-geheugen van 8GB ervoor dat alles soepel en snel verloopt. Je kunt al 15 seconden nadat je de desktop hebt aangezet aan de slag, dankzij de 512 GB SSD. Omdat dit een compacte desktop is, kun je hem gemakkelijk op je bureau zetten zonder dat hij al te veel ruimte inneemt.

Voordelen

 • Deze desktop heeft twee HDMI- en VGA-aansluitingen om twee beeldschermen aan te sluiten.
 • Het kleine formaat van deze desktop maakt het eenvoudig om hem te plaatsen waar u wilt.
 • Met een Intel Core i5 CPU en 8 GB RAM kunt u multitasken met lichte toepassingen zoals Microsoft Office.

Nadelen

 • Kies een desktop met een Intel Core i7- of AMD Ryzen 7-processor als u video’s bewerkt.

5. Acer Aspire TC-1660 I7512

De Acer Aspire TC-1660 I7512 is een krachtige desktop PC die zelfs de meest veeleisende taken aankan. Hij wordt geleverd met een Intel Core i7-processor en 16 GB RAM, zodat u met gemak kunt multitasken. En dankzij de grote opslagcapaciteit heeft u genoeg ruimte voor uw bestanden.

Deze Aspire TC heeft ook een SSD van 512GB en een harde schijf van 2TB, zodat u genoeg ruimte hebt om uw gegevens op te slaan. Bovendien zijn er zowel aan de voor- als achterkant diverse aansluitingen voor uw kabels en randapparatuur. U kunt uw apparaten dus gemakkelijk aansluiten zonder dat u de pc hoeft te verplaatsen.

Voordelen

 • Met 2512 GB hebt u genoeg ruimte voor al uw gegevens en bestanden.
 • Deze desktop heeft meer USB-aansluitingen dan vergelijkbare modellen, zodat u verschillende accessoires kunt aansluiten, waaronder een muis, toetsenbord of USB-flashstation.
 • Met een Intel Core i7 CPU en 16 GB RAM kunt u meerdere apps tegelijk uitvoeren, waaronder Adobe Premiere Pro.

Nadelen

 • Je moet ook een toetsenbord en muis apart aanschaffen.
 • Er ontbreekt een dvd-speler om cd’s en dvd’s af te spelen.

6. HP Omen GT13-1635nd

HP is al jaren een toonaangevende fabrikant van desktop computers. Als je naar de HP Omen GT13-1635nd kijkt, is het gemakkelijk te zien waarom ze die felbegeerde positie hebben weten te behouden.

Het heeft alles wat je nodig hebt in een gaming PC: een Intel Core i9-processor, 32 GB RAM, en 2 TB opslagruimte. En laat ons niet eens beginnen over het prachtige ontwerp met zijn glazen zijpaneel en RGB-verlichting! Maar wacht, er is meer!

Als er iets stuk gaat of vervangen moet worden (wat onwaarschijnlijk is), kun je het zijpaneel er gemakkelijk afhalen zonder gereedschap of extra hulp van anderen nodig te hebben. De HP Omen GT13-1635nd heeft voor elk wat wils.

Voordelen

 • Je kunt multitasken met zware toepassingen zoals Adobe Premiere Pro op een computer met een Intel Core i9-processor en 32 GB RAM.
 • Met een opslagcapaciteit van 2TB heb je genoeg ruimte om al je games op te slaan.
 • Je kunt je favoriete online game met de hoogste instellingen op de pc spelen vanwege de NVIDIA GeForce RTX 3080-videokaart.

Nadelen

 • Tijdens het spelen van games maken de aanhangers van de videokaart lawaai.
 • Op deze pc zul je snel de poorten aan de achterkant moeten gebruiken, omdat er aan de voorkant een paar USB-aansluitingen zitten.

7. HP Pavilion TP01-1800nd

De HP Pavilion TP01-1800nd is een desktop computer die wordt geleverd met verschillende functies die perfect zijn voor gamers en creatieve professionals. De Intel Core i5 processor en 8GB RAM maken hem geschikt voor het draaien van programma’s als Adobe Photoshop, terwijl de NVIDIA GeForce GTX 1650 je in staat stelt om games als Fortnite op de hoogste instellingen te spelen. En als je meer opslagruimte nodig hebt, kun je de SSD van 1256 GB eenvoudig upgraden naar een HDD van 1 TB.

Voordelen

 • Je kunt multitasken met lichte applicaties zoals Microsoft Office op een desktop met een Intel Core i5 CPU en 8 GB RAM.
 • Met 1,256 TB aan opslagruimte heb je genoeg ruimte voor al je documenten en gegevens.
 • Je kunt games als Fortnite op de hoogste instellingen spelen dankzij de NVIDIA GeForce GTX 1650 Super-videokaart.

Nadelen

 • Kies voor een laptop met een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor als je veel foto’s of video’s bewerkt.

8. Acer Veriton Mini N4680GT I74616 Pro

Acer is al jaren een van de meest erkende computermerken ter wereld, en zijn Veriton Mini N4680GT I74616 Pro is een uitstekend voorbeeld waarom. Deze krachtige desktop is voorzien van een Intel Core i7-processor en 16 GB RAM, zodat hij niet trager wordt terwijl u multitaskt met veeleisende programma’s zoals Adobe Photoshop erop.

En dankzij het compacte formaat kan deze Acer desktop gemakkelijk op een kleiner bureau worden geplaatst. U werkt ook met Windows 10 Pro op dit systeem en kunt uw bestanden versleutelen of moeiteloos op afstand inloggen op uw bedrijfsnetwerk-alles op de Acer Veriton Desktop N4680GT I74616 Pro!

Voordelen

 • Als u een upgrade naar Windows 10 Pro uitvoert, zijn uw bestanden beter beveiligd en kunt u via Remote Desktop op afstand toegang krijgen tot een andere computer in uw domein.
 • Omdat hij klein is, kunt u deze desktop gemakkelijk verplaatsen naar een andere locatie.
 • Je kunt multitasken met veeleisende toepassingen zoals Adobe Premiere Pro dankzij de Intel Core i7-processor en 16 GB RAM.

Nadelen

 • Het toetsenbord en de muis worden niet meegeleverd.
 • Hij heeft geen dvd-speler om cd’s of dvd’s af te spelen.

9. Medion Erazer Engineer X10 MD35171

Medion ontwerpt al meer dan 40 jaar hoogwaardige spelcomputers. De Erazer Engineer X10 MD35171 is een van hun nieuwste modellen, en het is de perfecte keuze voor gamers die willen instappen op Cyberpunk 2077 vóór de release!

De NVIDIA RTX 3080 videokaart geeft je de kracht die je nodig hebt om dit spel met 60 fps vloeiend te draaien. Hij is ook voorzien van RGB-verlichting, zodat je desktop goed opvalt, en een glazen zijpaneel waarmee je al je componenten kunt zien draaien. Plus, het verwijderen van het zijpaneel is eenvoudig dankzij ingebouwde tools!

Voordelen

 • Met een Core i7 CPU en 32 GB RAM kun je multitasken met veeleisende toepassingen zoals Adobe Premiere Pro.
 • Met een capaciteit van 2TB heb je genoeg ruimte om al je games te bewaren.
 • Je kunt op de hoogste instellingen gamen met de NVIDIA GeForce RTX 3080 grafische kaart.

Nadelen

 • Voor het installeren van games via cd’s en dvd’s, bevat deze computer geen dvd-speler.

10. Dell Vostro 3681 SFF – TF0M0 + 3Y Onsite

De Intel Core i5 processor en 8 GB RAM in de Dell Optiplex 3681 SFF – TF0M0 + 3Y Onsite maken er samen een krachtige zakelijke desktop-pc van die ook kan worden gebruikt voor fotobewerking. Dankzij de Intel Core i5-processor met 8GB RAM kunt u effectief multitasken en meerdere programma’s tegelijk uitvoeren.

Je kunt zich met Windows 10 Pro aanmelden bij het domein van uw kantoor, zodat u altijd toegang hebt tot de belangrijkste bestanden. Dankzij het kleine formaat van deze ProDesk bespaart u ruimte op uw bureau. En met deze Dell krijgt u 3 jaar on-site fabrieksgarantie. Dat betekent dat er een monteur langskomt als er technische problemen zijn.

Voordelen

 • Met Windows 10 Professional zijn uw gegevens beter beveiligd en hebt u via Remote Desktop toegang tot een andere computer in uw domein.
 • Je kunt multitasken met lichte toepassingen zoals Microsoft Office op een Intel Core i5-processor en 8GB RAM.
 • Deze desktop wordt gedekt door een on-site garantie van 3 jaar en bij technische problemen komt er een specialist bij u thuis.

Nadelen

 • Kies een desktop met een Intel Core i7-processor als u veel foto’s of video’s wijzigt.

Zo, daar heb je het: onze top 10 beste desktop pc’s. Of je nu een zakelijke pc nodig hebt die je ook kunt gebruiken voor fotobewerking of een gaming-pc waarmee je de nieuwste games op de hoogste instellingen kunt spelen, wij hebben het voor je geregeld. Hou rekening met uw behoeften en budget bij het maken van uw keuze, en vergeet niet om onze reviews van elke desktop te bekijken voor u uw definitieve beslissing neemt. Bedankt voor het lezen!

Yari Franken
Yari Franken

Bedankt voor het lezen van het door mij geschreven artikel, ik hoop dat al je vragen beantwoord zijn. Zit je nog met vragen? Of heb ik iets over het hoofd gezien? Aarzel niet om contact op te nemen met de klantenservice. We helpen je graag op weg!

Meer gidsen bekijken

Deel dit artikel:

Geen Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yari Franken
Yari Franken

Welkom op deze pagina, we hopen dat je gevonden hebt waar je naar op zoek was. Blijft je vraag onbeantwoord? Aarzel niet om een berichtje achter te laten in de opmerkingen sectie.

Inhoudsopgave

Populair onder onze klanten

Andere handige informatie:

HomeMenuWishlistNaar boven