Beste cd-spelers top 10

Als het gaat om het vinden van de beste cd-speler voor jouw behoeften, zijn er veel factoren waarmee je rekening moet houden. Maar maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen. In deze blogpost zullen we het hebben over de top 10 beste cd-spelers die momenteel op de markt zijn. We zullen ook beoordelingen geven van mensen die deze spelers al hebben gekocht en gebruikt. Dus of je nu op zoek bent naar een high-end speler of iets betaalbaars, wij hebben het voor je. Laten we beginnen!

1. Yamaha CD-S303 Zwart

De Yamaha CD-S303 Zwart is een high-end cd-speler met veel functies om de hoogst mogelijke geluidskwaliteit te garanderen. De Pure Direct-modus, die de digitale audio-uitgang en displays uitschakelt om witte ruis te minimaliseren en de best mogelijke geluidskwaliteit te bieden, en de USB-ingang, waarmee je hem op andere apparaten kunt aansluiten voor nog meer luisteropties, zijn slechts twee van de belangrijke functies. Bovendien kun je met de meegeleverde afstandsbediening kiezen welk nummer je wilt horen vanuit je favoriete stoel.

Voordelen

 • Je kunt naast cd’s ook mp3’s afspelen vanaf een USB-flashstation.
 • Je kunt de cd-speler vanuit je luie stoel bedienen met de meegeleverde afstandsbediening.
 • De Pure Direct-instelling schakelt de digitale audio-uitvoer en weergave uit, zodat ze het geluid niet verstoren.

Nadelen

 • Er is geen netwerkverbinding op de cd-speler voor het streamen van muziek vanaf jouw thuisnetwerk.

2. Marantz CD6007 Zilver Goud

De Marantz CD6007 Silver Gold is een high-end cd-speler die geluid van audiofiele kwaliteit biedt. Het heeft een 192 kHz/24 bit AK4490 DA-converter en ondersteunt FLAC-, wav- en AIFF-audiobestanden voor compromisloze details. Met de meegeleverde afstandsbediening bedien je hem op afstand of sluit je je USB-stick aan om mp3’s af te spelen. Afgezien van zijn geweldige eigenschappen ziet de CD6007 Silver Gold er ook stijlvol uit met zijn zilvergouden afwerking en zwarte zijkanten. Dit is perfect voor elke muziekliefhebber die topgeluid wil zonder zijn bankrekening te moeten halveren!

Voordelen

 • Als je flac-, wav- of aiff-audiobestanden afspeelt, gaat er geen kwaliteit verloren.
 • Omdat de hoogwaardige AK4490 DA-converter er goed mee omgaat, gaat er geen kwaliteit verloren.

Nadelen

 • Er is geen manier om muziek af te spelen vanaf je thuisnetwerk.

3. Marantz CD6007 Zwart

Marantz staat bekend om zijn hoogwaardige audioapparatuur en de CD6007 Black is daarop geen uitzondering. Deze cd-speler is voorzien van een 192kHz/24 bit AK4490 DA-converter, waardoor alle details hoorbaar blijven. En dankzij de meegeleverde afstandsbediening bedien je de cd-speler op afstand. Dus als je op zoek bent naar een hoogwaardige cd-speler die niet teleurstelt, is de Marantz CD6007 Zwart een geweldige optie.

Voordelen

 • Als je flac-, wav- of aiff-audiobestanden afspeelt, gaat er geen kwaliteit verloren.
 • De AK4490 DA-converter zorgt ervoor dat er geen kwaliteit verloren gaat, dankzij de uitstekende prestaties.

Nadelen

 • Er is geen optie om muziek vanaf het thuisnetwerk af te spelen.

4. LEAK CDT

Wil je naar jouw favoriete muziek van een cd luisteren? Heb je een mp3-speler maar wil je ook de mogelijkheid om cd’s af te spelen? Dan is de LEAK CDT iets voor jou! Het heeft meerdere afspeelmogelijkheden en is te bedienen met knoppen aan de voorkant of met de afstandsbediening. Je kunt vandaag niet fout gaan met deze aankoop!

Voordelen

 • MP3-bestanden kunnen ook worden afgespeeld op de cd-speler.
 • Dankzij de afstandsbediening kunt u vanuit uw luie stoel naar uw favoriete muziek luisteren.
 • Met USB-poorten kunt u gegevens van uw telefoon of USB-flashstation afspelen.

Nadelen

 • Omdat de cd-speler geen analoge ingang heeft, heb je een versterker met een digitale ingang nodig.

5. Cambridge Audio CXC

De Cambridge Audio CXC is een hoogwaardige cd-speler die een uitstekende geluidskwaliteit en veel functies biedt. Het is perfect voor audiofielen die het meeste uit hun muziek willen halen, omdat het digitale uitgangen biedt waarmee je afzonderlijke componenten in je geluidsopstelling kunt gebruiken. De speler speelt ook mp3-bestanden van cd’s af, zodatje ook kunt genieten van uw muziekcollectie als je geen fysieke cd’s heeft. Er wordt standaard een afstandsbediening meegeleverd, zodat je vanuit je stoel de muziek kunt bedienen zonder op te hoeven staan.

Voordelen

 • De speler is een cd-speler met mp3-bestanden.
 • Je bedient de muziek moeiteloos vanuit je luie stoel dankzij de meegeleverde afstandsbediening.
 • je kunt de cd-speler als een afzonderlijk onderdeel op uw geluidssysteem aansluiten, waarbij u ervoor zorgt dat er geen geluidskwaliteit gaat verloren.

Nadelen

 • Omdat een analoge uitgang nodig is, heb je een versterker met digitale ingang nodig.
 • WMA-bestanden worden niet ondersteund op de Cambridge Audio CXC.

6. NAD C 538

De NAD C 538 is een hoogwaardige cd-speler die een gedetailleerde geluidsweergave biedt. Het is gemaakt van zwaar staal en kunststof, wat het duurzaam maakt en voorkomt dat trillingen de weergave beïnvloeden. Bovendien kan het cd’s afspelen zonder leesfouten, waardoor het een uitstekende keuze is voor diegenen die een betrouwbare speler willen.

Voordelen

 • Deze cd-speler is trillingsvrij door de goede bouw.
 • De cd-speler wordt ook gebruikt om mp3-cd’s af te spelen.
 • Je hoort zuivere, heldere hoge tonen en een rijk geluid vol details dankzij de goede DAC.

Nadelen

 • Er is geen USB-aansluiting op de cd-speler.

7. Denon DCD-800NE Zwart

De Denon DCD-800NE Black is een eersteklas cd-speler met geavanceerde technologie om de beste geluidskwaliteit te garanderen. De AL32 Processing voorkomt kwaliteitsverlies, terwijl het trillingsbestendige ontwerp ruis en interferentie tot een minimum beperkt. Bovendien kun je met de meegeleverde afstandsbediening alle functies bedienen vanuit je luie stoel.

Voordelen

 • Met de meegeleverde afstandsbediening is de cd-speler eenvoudig te gebruiken.
 • Dankzij de unieke AL32-verwerking verlies je geen kwaliteit.

Nadelen

 • Hij heeft geen USB-aansluiting, dus je kunt alleen muziek van een cd afspelen.

8. Denon DCD-600NE Zilver

De Denon DCD-600NE Silver is een hoogwaardige cd-speler die is ontworpen met de nieuwste technologie. Met dit apparaat kun je zonder storing of ruis genieten van uw favoriete cd’s. De AL32 Processing voorkomt verlies van geluidskwaliteit, terwijl het trillingsbestendige ontwerp de audio helder en helder houdt. Deze cd-speler wordt ook geleverd met een afstandsbediening, dus gemakkelijk te gebruiken van veraf!

Voordelen

 • Met de meegeleverde afstandsbediening kun je de cd-speler gemakkelijk bedienen.
 • De AL32 Processing-technologie zorgt ervoor dat je geen kwaliteit verliest.

Nadelen

 • Het heeft geen USB-poort, dus je kunt alleen naar muziek van een cd luisteren.

9. Audiolab 6000CDT Zwart

De Audiolab 6000CDT Zwart is een cd-speler die deel uitmaakt van de Audiolab 6000-serie. Deze serie omvat ook de Audiolab 6000N audiostreamer en 6000A versterker. De cd-speler heeft een mechanisme dat de cd vooruit leest, waardoor een buffer van de cd wordt gemaakt voordat de schijf wordt afgespeeld. Dit zorgt voor een soepele weergave en voorkomt overslaan of pauzes in de muziek. Je bedient de cd-speler vanuit je luie stoel met de meegeleverde afstandsbediening of via de knoppen op de cd-speler.

Voordelen

 • Door de trillingsbestendige constructie hoor je minder verstoringen in het geluid.
 • Met de afstandsbediening kun je de muziek bedienen vanuit je luie stoel.
 • De Audiolab 6000N audiostreamer en 6000A versterker kunnen worden gebruikt om een audiosysteem te bouwen.

Nadelen

 • Je hebt ook een versterker met een digitale ingang nodig, aangezien de cd-speler geen analoge uitgang heeft.

10. Cambridge Audio AXC25

De geluidskwaliteit is een essentieel onderdeel voor mensen die graag naar muziek luisteren. De Cambridge Audio AXC25 cd-speler heeft een Wolfson Microelectronics DAC en speelt mp3’s, WMA-bestanden en cd’s af. Hierdoor kan de gebruiker naar zijn favoriete nummers luisteren in hoogwaardige formaten zonder meerdere apparaten mee te hoeven nemen.

De afstandsbediening die bij deze cd-speler wordt geleverd, maakt het gemakkelijk voor gebruikers die onderweg zijn of die niet altijd in de buurt van hun apparaat zijn, snelle toegang wanneer ze willen schakelen tussen nummers of albums. Het bevat ook een LCD-scherm dat albumhoezen en nummerinformatie weergeeft, waardoor het voor luisteraars gemakkelijker dan ooit is.

Voordelen

 • De speler speelt ook cd’s af met MP3- en WMA-bestanden erop.
 • De geavanceerde DAC zorgt voor een heldere geluidsweergave.

Nadelen

 • je kunt geen hoofdtelefoon aansluiten op een 3,5 mm-aansluiting.

Bij het kiezen van de beste cd-speler is het belangrijk om een aantal factoren in overweging te nemen. De 10 cd-spelers die we hebben opgesomd, zijn allemaal geweldige keuzes voor diegenen die de beste geluidskwaliteit en beschikbare functies willen. We raden je aan om de beoordelingen door te lezen en de speler te vinden die het beste bij je past. Bedankt voor het lezen!

Yari Franken
Yari Franken

Bedankt voor het lezen van het door mij geschreven artikel, ik hoop dat al je vragen beantwoord zijn. Zit je nog met vragen? Of heb ik iets over het hoofd gezien? Aarzel niet om contact op te nemen met de klantenservice. We helpen je graag op weg!

Meer gidsen bekijken

Deel dit artikel:

Geen Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yari Franken
Yari Franken

Welkom op deze pagina, we hopen dat je gevonden hebt waar je naar op zoek was. Blijft je vraag onbeantwoord? Aarzel niet om een berichtje achter te laten in de opmerkingen sectie.

Inhoudsopgave

Populair onder onze klanten

Andere handige informatie:

HomeMenuWishlistNaar boven