Beste Bluetooth trackers top 10

Als je bent zoals de meeste mensen, denk je waarschijnlijk niet te veel na over waar je jouw spullen laat. Maar als je op zoek bent naar de beste Bluetooth tracker om te helpen jouw spullen bij te houden, dan moet je daar eens over gaan nadenken.

Een Bluetooth tracker is een klein apparaat dat kan worden bevestigd aan of geplaatst in de buurt van elk item dat je wilt bijhouden. En het gebruik van een Bluetooth tracker is een stuk eenvoudiger dan proberen te herinneren waar je jouw sleutels of telefoon het laatst hebt gezien.

Er zijn verschillende Bluetooth trackers op de markt vandaag, en het kan moeilijk zijn om te bepalen welke voor je geschikt is. Zorg ervoor dat je begrijpt hoe een Bluetooth tracker werkt en wat het te bieden heeft alvorens een aankoop te doen. Wij stelden de top 10 beste Bluetooth trackers voor je samen, zodat je verstandig kunt kiezen.

1. Apple AirTag 4-pack

Ben je vaak je spullen kwijt? Dan is de Apple AirTag 4-pack wellicht de perfecte oplossing voor jou. Met deze tracker kun je gemakkelijk vier waardevolle voorwerpen terugvinden. Als er eentje zoekraakt, kun je de Zoek mijn app op een ander Apple apparaat gebruiken om het terug te vinden.

En dankzij de U1-chip is de locatiebepaling nauwkeuriger dan met Bluetooth. Bovendien maakt de AirTag een geluidje als je in de buurt komt, dus je raakt hem nooit meer kwijt. De batterij gaat ongeveer een jaar mee, daarna kan hij eenvoudig worden vervangen.

Voordelen

– Bind de tracker eenvoudig aan jouw waardevolle spullen met een bijpassende lus.

– Je kunt de AirTag koppelen aan HomeKit, waardoor hij kan communiceren met je andere Apple-apparaten.

– Je kunt jouw spullen terugvinden dankzij de Ultra Wideband-technologie, die een nauwkeurigheid van 30 cm biedt.

Nadelen

– De lus die je gebruikt om de AirTag aan je spullen te bevestigen wordt niet standaard meegeleverd.

– iPhone 11 en latere modellen zijn compatibel met nauwkeurig zoeken via Ultra Wideband.

2. Samsung Galaxy SmartTag Black & Oatmeal Duo Pack

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare Bluetooth-tracker, is de Samsung Galaxy SmartTag Black & Oatmeal Duo Pack een geweldige optie. Deze trackers hebben een bereik van 120 m, zodat je ze gemakkelijk kunt terugvinden als ze zoekraken. En als je dicht bij de tracker bent, kun je een geluidssignaal activeren via de telefoon.

De SmartTags hebben een opening voor een sleutelring, zodat je ze gemakkelijk kunt bevestigen. De tags werken op een batterij, die je na ongeveer 1 jaar moet vervangen. Dus als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke en duurzame Bluetooth tracker, dan is de Samsung Galaxy SmartTag Black & Oatmeal Duo Pack zeker het overwegen waard.

Voordelen

– Met behulp van de sleutelhanger kun je deze Bluetooth trackers gemakkelijk aan een tas of sleutelhanger bevestigen.

– Verbind de SmartTags met Samsung SmartThings om ze te laten samenwerken met andere slimme gadgets.

– Je kunt verloren voorwerpen vanaf een grotere afstand terugvinden met het Galaxy Find Network, naast het grote Bluetooth-bereik van 120 m.

Nadelen

– Deze gadget is alleen compatibel met een Samsung smartphone.

– De trackers hebben geen plakrand, dus je kunt ze niet aan iets waardevols vastmaken.

3. Samsung Galaxy SmartTag Black 4-pack

De Samsung Galaxy SmartTag Black 4-pack is een geweldige accessoire voor elk huis. Het biedt meerdere functies, zoals het inschakelen van het alarm van jouw telefoon of het automatisch aanpassen van de temperatuur van jouw thermostaat wanneer je het huis binnenkomt en verlaat. De Bluetooth trackers hebben een bereik van 120 m en zullen het netwerk van Galaxy apparaten om je heen gebruiken om ze te vinden.

Wanneer je in de buurt bent van een van deze tags, kan het een audiosignaal activeren via de luidspreker van je telefoon of zelfs slimme apparaten bedienen die ermee verbonden zijn. Het gaat ongeveer 1 jaar mee voordat de batterij vervangen moet worden, maar met hun lage kosten, zou dit niet al te veel van een probleem moeten zijn!

Voordelen

– Je kunt deze Bluetooth trackers snel aan een tas of sleutelhanger bevestigen met behulp van de sleutelhanger.

– Om andere slimme gadgets samen te laten werken met Samsung SmartThings, sluit je de tags erop aan.

– Je kunt ook het Galaxy Find Network gebruiken om dingen op grotere afstand te ontdekken dan met een standaard Bluetooth tracker.

Nadelen

– Deze tracker werkt alleen met een Samsung smartphone.

– De trackers hebben geen plakrand, dus je kunt ze niet aan waardevolle spullen bevestigen.

4. Tile Mate Wit (2022)

De Tile Mate White (2022) is een Bluetooth tracker die je kunt bevestigen aan je sleutels of hondenriem. Je kunt de tracker via Bluetooth verbinden met jouw smartphone over een afstand van maximaal 60 m, en als je 2 keer op de knop op de Tile drukt, kun je ook jouw smartphone terugvinden. De vervangbare batterij van de Tile Mate gaat 1 jaar mee.

Voordelen

– Verbind de Bluetooth trackers met Google Assistant of Alexa om ze te laten samenwerken met je andere slimme gadgets.

– Omdat de batterij vervangbaar is, kunnen deze trackers langer gebruikt worden dan die met een ingebouwde batterij.

– Deze Bluetooth trackers kunnen aan een handtas of sleutelbos worden bevestigd met behulp van de sleutelhanger.

Nadelen

– De trackers hebben geen zelfklevende rand, dus ze kunnen niet aan waardevolle voorwerpen worden bevestigd.

5. Tile Pro 4-pack (2022)

De Tile Pro 4-pack (2022) is een geweldige manier om jouw bezittingen bij te houden. Met een bereik tot 120 m kun je jouw verloren spullen met gemak terugvinden. De trackers produceren ook een luider geluid dan andere trackers, zodat je ze zelfs kunt vinden als ze verborgen zijn.

Als je jouw telefoon verliest, kun je Tile 2 ook gebruiken om hem terug te vinden. En als de tracker van iemand anders binnen het bereik van de jouw spullen komt, ontvang je een melding op je smartphone met de locatie van je bezittingen.

Voordelen

– Je kunt de Bluetooth tracker eenvoudig aan een tas of sleutelbos bevestigen met behulp van de sleutelhanger.

– Synchroniseer de Bluetooth tracker eenvoudig met Google Assistant of Alexa om hem te laten samenwerken met je andere slimme gadgets.

– Je kunt goederen terugvinden die al langere tijd zoek zijn dankzij de grote selectie van 120 m.

Nadelen

– Er zit geen plakrand op de tracker, dus je kunt hem niet aan waardevolle spullen bevestigen.

6. Tile Starter Pack Mate & Slim Black (2022)

Het Tile Mate en Slim Black Starter Pack is een fantastische manier om jouw bezittingen bij te houden. De Slim kan als een kaart in jouw portemonnee worden meegenomen of op jouw laptop of tablet worden geplaatst. Je kunt de trackers via Bluetooth aan jouw smartphone koppelen voor een afstand tot 60 meter.

Als je twee keer op de knop van de Tile 2 drukt, kun je jouw smartphone lokaliseren. Hij maakt een hoorbaar geluid. De batterij van de Slim heeft een levensduur van 3 jaar, maar kan daarna niet meer worden vervangen. De vervangbare batterij van de Tile Mate gaat een jaar mee voordat hij vervangen moet worden.

Voordelen

– Het mooie van elke tracker is dat hij een fysieke knop heeft om je telefoon terug te vinden als je hem kwijt bent.

– Deze bundel bevat meerdere Bluetooth-trackers, zodat je twee objecten kunt volgen met de app.

Nadelen

– Omdat de Tile Mate geen plakstrip heeft en de Tile Slim geen sleutelring, kun je één tracker gebruiken voor zowel je sleutels als je portemonnee.

7. Tile Mate Essential (2022)

De Tile Mate Essential (2022) is de juiste maat voor jouw geld, en je kunt de Tile Sticker op jouw afstandsbediening aanbrengen. Het heldere geluid en het bereik van 61 meter zijn gemakkelijk te herkennen in de Mate en Slim. Via de app kun je zien waar de tracker zich bevindt. De Tile Sticker en Slim hebben een ingebouwde batterij die drie jaar meegaat. De vervangbare batterij van de Tile Mate gaat een jaar mee.

8. Tile Starter Pack Mate & Slim Black (2022)

Tile is de beste Bluetooth tracker voor je en jouw gezin. Tile Mate en Slim Black (2022) bieden een verscheidenheid aan functies om je te helpen vinden wat het belangrijkst is. De Tile Mate heeft een vervangbare batterij die 1 jaar meegaat, terwijl de batterij van de Slim 3 jaar meegaat maar daarna niet meer kan worden vervangen.

Je kunt beide modellen via Bluetooth over een afstand tot 60 m met jouw smartphone verbinden en de plaats gemakkelijk bepalen via de app op jouw telefoon. De slim past in portemonnees zoals pasjes of laptoptassen, terwijl de tile mate gemakkelijk aan sleutelhangers of hondenriemen kan worden bevestigd – verlies nooit meer iets uit het oog!

Voordelen

– Trackers hebben ook een fysieke knop waarmee je jouw telefoon kunt terugvinden als je hem kwijt bent.

– Deze bundel bevat verschillende Bluetooth trackers, waarmee je twee objecten kunt lokaliseren met de app.

Nadelen

– Je kunt deze Tile trackers met elke portemonnee of sleutelhanger gebruiken, omdat ze geen plakstrip of sleutelring hebben.

9. Tile Slim Zwart (2022)

De Tile Slim Black (2022) is een compacte Bluetooth tracker met een plakstrip, waarmee je hem aan je laptop of tablet kunt bevestigen. Deze tracker heeft ook een knop die twee keer kan worden ingedrukt om je smartphone te vinden wanneer je binnen een bereik van 60 meter bent. Omdat de ingebouwde batterij ongeveer 3 jaar meegaat en niet kan worden vervangen, is dit product ideaal voor iemand die iets kleins en discreets nodig heeft.

Voordelen

– Om de apparaten te laten samenwerken met je andere slimme gadgets, koppel je ze eenvoudig aan Google Assistant of Alexa.

– Dankzij de levensduur van 3 jaar mag je deze Bluetooth tracker lang gebruiken.

– Je kunt deze Bluetooth trackers bevestigen op een vlakke ondergrond, zoals een laptop, dankzij de klevende rand.

Nadelen

– De geïntegreerde batterij is niet vervangbaar, dus je hebt na drie jaar nieuwe trackers nodig.

– De trackers worden niet geleverd met een sleutelring, dus ze zijn niet geschikt voor aan je sleutels.

10. Tile Performance Pack (2022)

Het Tile Performance Pack (2022) is een Bluetooth-tracker die verschillende functies biedt om je te helpen jouw bezittingen gemakkelijker terug te vinden. De Tile Slim past gemakkelijk in het kaartvakje van jouw portemonnee, terwijl de Tile Pro aan jouw sleutels of tas kan worden bevestigd en verbinding maakt met jouw smartphone tot op een afstand van 120 m.

Je krijgt meldingen op jouw telefoon die je vertellen waar jouw items zijn, wat betekent dat zelfs als ze voorgoed verloren zijn, je weet waar ze terecht zijn gekomen. Met vervangbare batterijen voor beide opties, is dit pack perfect voor iedereen die op zoek is naar een makkelijke manier om zijn spullen bij te houden!

Voordelen

– Dit pakket bevat verschillende Bluetooth-trackers, zodat je met de app twee verschillende dingen kunt lokaliseren.

Nadelen

– De Tile Slim heeft geen vervangbare batterij.

Bluetooth trackers zijn een geweldige manier om jouw spullen in de gaten te houden, en de markt heeft een verscheidenheid aan opties voor je om uit te kiezen. We hebben de top 10 Bluetooth trackers doorgenomen die ideaal zijn om te praten met mensen die op zoek zijn naar en beoordelen om er een te kopen.

Onze favoriet is de Tile Performance Pack omdat het biedt een verscheidenheid aan functies en wordt geleverd met twee verschillende trackers. Houd in gedachten dat elke tracker zijn voor- en nadelen heeft, dus zorg ervoor dat je ze allemaal doorleest voordat je beslist welke het beste voor jou is!

Yari Franken
Yari Franken

Bedankt voor het lezen van het door mij geschreven artikel, ik hoop dat al je vragen beantwoord zijn. Zit je nog met vragen? Of heb ik iets over het hoofd gezien? Aarzel niet om contact op te nemen met de klantenservice. We helpen je graag op weg!

Meer gidsen bekijken

Deel dit artikel:

Geen Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yari Franken
Yari Franken

Welkom op deze pagina, we hopen dat je gevonden hebt waar je naar op zoek was. Blijft je vraag onbeantwoord? Aarzel niet om een berichtje achter te laten in de opmerkingen sectie.

Inhoudsopgave

Populair onder onze klanten

Andere handige informatie:

HomeMenuWishlistNaar boven