De beste Bluetooth-headsets top 9

De beste Bluetooth headset reviews zijn een geweldige manier om de perfecte headset voor je te vinden. Er zijn zoveel verschillende modellen op de markt, en het kan moeilijk zijn om jouw keuzes te beperken. Maar het vinden van de perfecte hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bluetooth-headsets reviews kunnen je helpen snel te beslissen welke van alle beschikbare headsets voor je de juiste is.

In deze post zullen we kijken naar wat klanten hebben gezegd over 9 van de beste Bluetooth headsets op de markt om je te helpen tijd en geld te besparen, terwijl het ook jouw leven gemakkelijker maakt door je een heleboel alternatieven te bieden zonder ze zelf te moeten opzoeken!

1. Jabra Stealth UC Bluetooth Headset

De Jabra Stealth UC Bluetooth Headset is het perfecte apparaat voor mensen die onderweg verbonden moeten blijven. Hij beschikt over geavanceerde noise-canceling technologie die achtergrondgeluiden onderdrukt, zodat je handsfree kunt bellen en spraakopdrachten kunt geven aan jouw smartphone zonder dat je zich zorgen hoeft te maken dat je gestoord wordt.

Je kunt Siri en Google Now ook eenvoudig met jouw stem bedienen, zonder dat je jouw telefoon uit jouw zak hoeft te halen. De headset heeft een maximale gesprekstijd van 6 uur en een stand-by periode van maximaal 10 dagen, en kan binnen 2 uur volledig worden opgeladen.

Voordelen

 • Hij wordt standaard geleverd met een ingebouwde Bluetooth-adapter.

Nadelen

 • De spreektijd van 6 uur is minder dan die van andere headsets in deze prijsklasse.

2. Plantronics Voyager 5200 UC

De Plantronics Voyager 5200 UC is een headset van hoge kwaliteit! Hij beschikt over WindSmart-technologie die ervoor zorgt dat jouw stem altijd hoorbaar is, zelfs als het waait, en heeft een lange batterijlevensduur zodat je zich nooit meer zorgen hoeft te maken over het inhalen van roddels. Met deze Bluetooth-headset heb je altijd contact – waar jouw dag je ook brengt.

Voordelen

 • De WindSmart-technologie zorgt ervoor dat jouw stem altijd goed verstaanbaar is.
 • De headset is verpakt in een oplaad case, evenals een Bluetooth dongle.
 • De ruisonderdrukkende microfoon vermindert storende omgevingsgeluiden en witte ruis.

Nadelen

 • De headset werkt niet met jouw smartphone als je ze via NFC probeert te koppelen.

3. Jabra Talk 25

De Jabra Talk 25 is de perfecte Bluetooth headset voor wie naar een telefoongesprek in HD-kwaliteit wil luisteren. Dit apparaat heeft ook een batterijduur van 8 uur, die 240 uur meegaat als hij niet in gebruik is! Met de Jabra Talk 25 kun je ook naar muziek of GPS-instructies luisteren via de Bluetooth-headset.

Voordelen

 • Je kunt draadloos naar jouw favoriete muziek luisteren via de headset.
 • Gebruik de headset om naar GPS-instructies te luisteren.
 • Luister naar de andere persoon in hoge kwaliteit.

Nadelen

 • De microfoon slaagt er niet in hinderlijke wind- en statische ruis te elimineren.

4. Plantronics Voyager 5200

Als je op zoek bent naar een top-of-the-line Bluetooth headset, is de Plantronics Voyager 5200 het overwegen waard. Hij heeft veel functies die hem onderscheiden van de concurrentie, waaronder ruisonderdrukking op de microfoon, WindSmart-technologie en de mogelijkheid om Siri, Google Now of Cortana te activeren met een druk op de knop. Bovendien gaat hij tot 7 uur mee op een enkele batterijlading.

Voordelen

 • Jouw stem zal altijd hoorbaar zijn dankzij de WindSmart-technologie.
 • Je kunt Siri Eyes Free, Google Now of Cortana gebruiken om de headset te bedienen.
 • De ruisonderdrukkende microfoon dempt hinderlijke achtergrondgeluiden en wit geluid.

Nadelen

 • De stembediening is in het Engels: hij ondersteunt geen Nederlandse stembediening.

5. Jabra Talk 15

De Jabra Talk 15 is een Bluetooth headset waarmee je handsfree kunt telefoneren. De headset heeft een batterijduur van 6 uur en in standby modus gaat de batterij 336 uur mee. Je kunt de headset ook gebruiken om naar muziek of GPS instructies te luisteren.

Voordelen

 • Dankzij de ingebouwde microfoon van de headset kun je GPS-instructies horen.
 • De headset zendt muziek naar jouw oren met behulp van draadloze technologie.
 • De headset gaat tot zes uur mee in gesprekstijd en tot 336 uur in stand-by.

Nadelen

 • De microfoon elimineert hinderlijke wind- en statische ruis niet.

6. Jabra Talk 45 Zwart

De Jabra Talk 45 Zwart is een Bluetooth headset die gebruik maakt van een 2-microfoon technologie, zodat je kristalhelder te horen bent tijdens een telefoongesprek. Ook beschikt hij over noise reduction, waarmee onnodige geluiden die door de microfoon worden opgevangen, worden onderdrukt.

Dankzij HD-spraak past de headset het volume automatisch aan de omgeving aan, zodat je altijd kunt horen wat er om je heen gebeurt. Bovendien kun je met deze headset muziek afspelen of naar GPS-instructies luisteren.

Voordelen

 • De headset past automatisch het volume aan de omgeving aan dankzij HD voice.
 • De headset kan worden gebruikt om naar GPS-instructies te luisteren.
 • Door het 2-microfoonsysteem en de ruisonderdrukking kan jouw gesprekspartner je duidelijk horen.

Nadelen

 • De gespreksduur van 6 uur en stand-by duur van 192 uur is korter dan die van andere headsets in deze prijsklasse.

7. Jabra Talk 5

De Jabra Talk 5 is een fantastische Bluetooth headset met vele functies. Je kunt jouw handen vrij houden tijdens het bellen, wat erg handig is. Je kunt ook tot 11 uur lang bellen, wat ongelofelijk is. En alsof dat nog niet genoeg is, is de standby-tijd maar liefst 240 uur! De oorhaak kan worden bevestigd of verwijderd voor een comfortabele pasvorm, waardoor hij eenvoudig te bedienen is en ideaal is voor elke omstandigheid.

Voordelen

 • De headset heeft een standby-tijd van 240 uur.

Nadelen

 • Storende wind- en ruis geluiden worden niet gedempt door de microfoon.

8. Jabra Talk 35

De Jabra Talk 35 Bluetooth headset is perfect voor diegenen die een duidelijk gesprek willen voeren met hun gesprekspartner. Met twee microfoons en geluidsonderdrukking kan de andere persoon je luid en duidelijk horen.

Bovendien bevat de headset oordopjes in verschillende maten, zodat hij in elk oor past. Als je niet aan het bellen bent, kun je de headset gebruiken om naar jouw favoriete nummers of GPS-instructies te luisteren.

Voordelen

 • Dankzij de verstelbare pasvorm kun je de headset aanpassen aan jouw voorkeuren.
 • Je gesprekspartner hoort een uitstekende geluidskwaliteit dankzij het 2-microfoonsysteem en de ruisonderdrukking.

Nadelen

 • De batterijduur van deze headset, 6 uur gesprekstijd en 216 uur standby tijd, is korter dan bij de concurrentie.

9. Jabra Talk 45 Zilver

De Jabra Talk 45 Zilver is een Bluetooth headset die gebruik maakt van een 2-microfoon technologie om een kristalheldere geluidskwaliteit te bieden tijdens telefoongesprekken.

Daarnaast zorgt de ruisonderdrukking functie ervoor dat minder onnodige geluiden door de microfoon worden opgevangen, terwijl de HD-stem het volume automatisch aanpast aan de omgeving. Wanneer je deze headset niet gebruikt voor gesprekken, kun je luisteren naar muziek of GPS-instructies.

Voordelen

 • Het volume wordt automatisch aangepast aan de omgeving door de HD-spraaktechnologie.
 • Luister naar de headset voor GPS-instructies.
 • Dankzij de 2-microfoontechnologie en ruisonderdrukking hoort jouw gesprekspartner een uitstekende geluidskwaliteit.

Nadelen

 • De spreektijd van 6 uur en de standby-tijd van 192 uur is korter dan bij de concurrentie.

Wanneer je op zoek bent naar een Bluetooth-headset, is het belangrijk om er een te vinden die aan jouw behoeften voldoet. De headsets op onze lijst bieden een verscheidenheid aan functies, zoals verstelbare pasvorm, ruisonderdrukking en HD-spraaktechnologie.

Bovendien kun je met alle headsets naar muziek of GPS-instructies luisteren wanneer je niet belt. Dus welke Bluetooth-headset je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat je heldere gesprekken zult voeren met vrienden en familie.

Yari Franken
Yari Franken

Bedankt voor het lezen van het door mij geschreven artikel, ik hoop dat al je vragen beantwoord zijn. Zit je nog met vragen? Of heb ik iets over het hoofd gezien? Aarzel niet om contact op te nemen met de klantenservice. We helpen je graag op weg!

Meer gidsen bekijken

Deel dit artikel:

Geen Opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Yari Franken
Yari Franken

Welkom op deze pagina, we hopen dat je gevonden hebt waar je naar op zoek was. Blijft je vraag onbeantwoord? Aarzel niet om een berichtje achter te laten in de opmerkingen sectie.

Inhoudsopgave

Populair onder onze klanten

Andere handige informatie:

HomeMenuWishlistNaar boven